Overblik

Services

 

Få den rette hjælp til at vækste din forretning med markedsføring, sociale medier, e-mails og annoncer.

E-mails

 

Forfør dine kunder med fantastiske og inspirerende e-mails, der lokker dem til at ville vide mere om dig og få fingre i det, du sælger.

Få hjælp til at skrive og opsætte e-mails.

 

Sociale medier

 

Er det med sociale medier og markedsføring en smule overvældende?

Det kan jeg godt forstå.

I samarbejde fastsætter vi dine mål for din tilstedeværelse på sociale medier, hvorefter du får den helt rigtige og mest effektive strategi for dig.

 

Opgaver

 

Få hjælp og vejledning til sociale medier.

Sammen får vi udarbejdet indhold til dine sociale medier hver måned, og du kan fange dine potentielle kunders opmærksomhed.

 

Få den rette hjælp

 

Du skal have den hjælp, som gør den bedste forskel for dig. Derfor kan du helt selv vælge, hvor meget hjælp du ønsker eller om du blot ønsker vejledning.

Min virksomhed er til for dig og for at gøre det lettere og sjovere at bruge sociale medier, e-mails og annoncer som en del af din markedsføringsstrategi.

Du kan starte med at tilmelde dig nyhedsbrevet og få inspiration direkte i din indbakke

 

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg vælge en pakke fra hjemmesiden?

Nej, det skal du naturligvis ikke. Alle virksomheder er unikke, og har helt unikke behov – også når det gælder markedsføring. Pakkerne på hjemmesiden er til inspiration og for at give et billede af, hvad jeg reelt kan hjælpe dig med. Du er derfor altid mere end velkommen til at kontakte mig, så vi sammen kan finde den bedste hjælp skræddersyet til dig.

Hvad koster det at få et møde med dig?

Det behøver skam ikke koster dig noget. Jeg vil enormt gerne møde dig og høre om din forretning. Vi kan mødes i levende live eller virtuelt og tage en snak om dig, din virksomhed og markedsføring. Jeg giver dig gerne gode råd, og jeg kan vejlede dig i hvilke markedsføringsløsninger, der kan være til gavn for dig.

Er der startgebyr eller bindingsperiode på pakkerne?

Nej, der er ikke et startgebyr. Men vælger du en pakke eller en månedspakke, binder du dig til at købe min. tre styk. Der en del arbejde i at opstarte et nyt samarbejde, og jeg investerer tid i lære dig og din forretning grundigt at kende. For at hjælpe dig bedst i gang, har jeg altså valgt et minimumskøb i stedet for dyrt opstartsgebyr.

Jeg har ikke helt styr på mit brand eller profilen for mine ideelle kunder. Kan jeg stadig få hjælp til sociale medier?

Selvfølgelig kan jeg det! Som ny kunde hos Signe P Freelance får du alt den hjælp, som du har brug for til at få klargjort dit brand, din kundeprofil og mål for din markedsføring.

Send en besked